Cloud 9 HyperX vs SNIPE - Round 1: Cloud 9 HyperX Edition

by HiRez ESports | Mar 07, 2014

Team Roster

Suntouch (Jungle)
Xaliea (Solo Lane)
Psiyo (Mid Lane/Captain)
Smek (ADC)
Murrdurr (Support) 

"We are Cloud 9 HyperX as a team, three of our players started out with competitive SMITE around November 2012. Since then we have made roster changes and seem to have settled on a solid five."


Team Stats

Cloud 9 HyperX - Top 3 Most Played Gods

God # of Picks Wins Kills Deaths Assists Avg GPM K/D Win Rate
Neith 17 14 69 18 125 477.71 3.83 82%
Sun Wukong 15 12 29 32 167 450.6 .91 80%
Ra 12 8 57 19 63 495.25 3 66.67%

Cloud 9 HyperX Total Stats

Total Wins Total Matches Losses Win Rate Kills Deaths Assists Avg GPM
26 34 8 76.47 703 424 1346 474.41

Player Stats

ADC - Top 3 Most Played Gods

      Smek

God # of Picks Wins Kills Deaths Assists Avg GPM K/D Win Rate
Neith 17 14 69 18 125 477.71 3.83 82.35%
Anhur 6 4 29 14 39 456.17 2.07 66.67%
Artemis 4 3 16 9 15 483 1.78 75%

Solo- Top 3 Most Played Gods

      Xaliea

God # of Picks Wins Kills Deaths Assists Avg GPM K/D Win Rate
Ra 10 6 51 17 53 492 3 60%
Vamana 9 9 53 4 61 541.11 13.25 100%
Bakasura 4 3 23 10 25 488.25 2.3 75%

Mid - Top 3 Most Played Gods

     Psiyo

God # of Picks Wins Kills Deaths Assists Avg GPM K/D Win Rate
Agni 11 9 48 34 87 487.45 1.41 81.81%
Isis 5 5 35 15 43 558.2 2.33 100%
Zhong Kui 4 4 17 11 37 530.75 1.55 100%

Jungle - Top 3 Most Played Gods

​     Suntouch (Formerly Support)

God # of Picks Wins Kills Deaths Assists Avg GPM K/D Win Rate
Sun Wukong 8 6 15 21 97 435.63 0.71 75%
Bacchus 8 6 14 32 94 424.5 0.44 75%
Sobek 6 5 13 14 65 430 0.93 83.33%

Support - Top 3 Most Played Gods

​     Murrdurr

N/A


Interview Questions


1. How do you feel the meta variations between NA and EU will affect the matchup between you two? ­­ -- /u/Flareb00t
Answer: I think it will be interesting because we will easily pick up NuW​a jungle and Bastet middle, so it should be pretty fun for us.

2. What do you think you guys need to improve on as of lately? -- /u/Sandvichh
Answer: I think it is generally always team communication and our gameplan if we are able to improve on these things we maybe have a shot at taking a game off of SNIPE.

3. What are you expecting to be different with LAN battles, and do you have any experience with said LAN battles? -- ­­ /u/TripleCharged
Answer: Not much i just personally hope that the sound from the outside will be blocked nicely either with soundproof headsets or a soundproof box, it is just very hard to focus with alot of noise all around. And yes, most of us already have LAN experience.

4. What are you excited about the most when you visit Atlanta? -- /u/Listen_and_Learn
Answer: The burgers.

5. How much time and focus are you putting in the pick and ban phase? How important do you think it is? -- ­­/u/Listen_and_Learn
Answer: 420.69 seconds and we focus a lot.

6. What are your expectations of SNIPE as a team?-- /u/coldhotshot
Answer: 5 Players with casual clothing.

7. As HiRezStew mentioned in the upcoming SMITE patch schedule, how will you plan for the upcoming content patches?
Answer: We will plan and do it as always the game always changed so everyone had to adapt.

8. What players is your team most excited to meet outside of your own team?
Answer: No one specific.

9. What does the release of SMITE mean to you and your team?
Answer: Not much only that it might be harder to push hirez to make changes that affect the game a lot but since there is not much we would change currently it will be fine.

10. What match up is your team most excited to see or hope to see?
Answer: All matchups we don't really care who we face or other matchups we will try to play our game and see if we can win or not.